גברת רביע - הופעות 2025

קרדיט תמונה: נופר אבן אור

האתר מרכז הופעות מכל רחבי הרשת במקום אחד, 

כך שתוכלו למצוא את ההופעות בקלות ובמהירות. 

הזמנת הכרטיסים מתבצעת לרוב באתר מבלים, 

ולעיתים תתבצע דרך אתרים חיצוניים כגון: 

זאפה, לאן, קומי, קופת בראבו, קופת ת"א ועוד.

מומלץ לוודא את פרטי המופע לפני ביצוע ההזמנה.
לכל שאלה או בקשה,  אנא פנו ישירות לאתר הרלוונטי דרכו נרכשו הכרטיסים.

מופע מהנה לכולם! 🙂

ריכזנו עבורכם אתרים מומלצים בהם ניתן להזמין כרטיסים להופעות קרובות של גברת רביע

אופס ... לא נמצאו הופעות קרובות
ניתן להירשם ולקבל עדכונים בהתאמה אישית
כאשר תתפרסם הופעה חדשה באתר

הרשמה לעדכונים »

עדכונים בהתאמה אישית

רוצים לקבל עדכונים
על הופעות חדשות של גברת רביע?

מצטרפים למועדון החברים של מבלים
ומקבלים עדכונים בהתאמה אישית:

באפשרותך להסיר את עצמך בכל עת
עד 80% הנחה למגוון מופעים
(השירות ללא עלות)

גברת רביע - הזמנת כרטיסים

גברת רביע – טיפול זוגי
גברת רביע – טיפול זוגי, הוא מופע אינטראקטיבי מאולתר לחלוטין, המשלב הומור בצורה חכמה וייחודית. במהלך המופע, אנשים מהקהל מוזמנים לעלות לבמה ולשתף את הקהל ואת גברת רביע בדילמות אישיות מהעולם הזוגי שלהם.

גברת רביע היא דמות כריזמטית ועוצמתית שניחנת בתבונה עמוקה ויכולת הבחנה מדויקת. היא מנתחת כל מצב ומגישה לזוגות את תובנותיה ודרכי ההתמודדות עם כל משבר. המופע הייחודי הזה הפך לתופעה תרבותית שסוחפת אלפי ישראלים, עם קהילת מעריצים מתרחבת שמתחברת למשימה המרגשת של חיבור בין לבבות.

היוצרים מאחורי המופע
דניאל ונעמה הם זוג גם בחיים האמיתיים שיצר יחד מופע שמשלב אומנות וטיפול בצורה ייחודית.
דניאל קישינובסקי הוא מטפל זוגי ומנחה תהליכים לצד היותו קומיקאי מוכשר. האישיות שלו משלבת עומק פסיכולוגי, רגישות וחכמת חיים עם הומור מבריק, משחקיות ויכולת לומר את הדברים הכי אמיתיים בצורה כנה, חמה ומחברת.

בקריירה שלו, דניאל הוא בוגר לימודי גרינברג בגרמניה, מתמחה בטיפול בטראומה ומלווה יחידים וזוגות כבר עשור. הוא מנחה זוגי המשלב מיינדפולנס, גוף וחוויה, בעל הכשרות בגישה התקשרותית ובטיפול זוגי מבוסס מובחנות ומנהל קליניקה פורחת. מעל 20 שנה הוא מדריך ומנחה קבוצות במגזר העסקי והפרטי. בוגר בית הספר למשחק של ניסן נתיב, שחקן לשעבר בתיאטרון הבימה והוא זה שמגלם את דמות הקאלט האהובה, גברת רביע.

נעמה אור היא אמנית, זמרת ופסנתרנית בוגרת בית הספר למוזיקה רימון. היא מנחה סדנאות קוליות המתמקדות בחיבור ללב, לגוף ולביטוי האותנטי של האדם. נעמה מביאה רגש אמיתי לבמה תוך שמירה על קלילות.

גברת רביע ביוטיוב

דניאל כהן – לקט סטנדאפ | 2018

גברת רביע - ביקורת גולשים

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

קרדיט תמונה: נופר אבן אור

אפשר לפנק אותך בהנחה?
קוד הטבה לקבלת הנחה:

מבלים

25 ₪ לכרטיס (במקום 65 ₪)

* יש להזין את הקוד הטבה
לאחר בחירת הכרטיסים