הסיקסטיז - הופעות 2026

קרדיט צילום: יח"צ

האתר מרכז הופעות מכל רחבי הרשת במקום אחד, 

כך שתוכלו למצוא את ההופעות בקלות ובמהירות. 

הזמנת הכרטיסים מתבצעת לרוב באתר מבלים, 

ולעיתים תתבצע דרך אתרים חיצוניים.

מומלץ לוודא את פרטי המופע לפני ביצוע ההזמנה.

מופע מהנה לכולם! 🙂

ריכזנו עבורכם אתרים מומלצים בהם ניתן להזמין כרטיסים להופעות קרובות של הסיקסטיז

אירועים מרחבי הרשת
?
12.05
יום שלישי
20:00
הסיקסטיז

אולם 2
גני תקווה
לאתר המופע »
22.05
יום שישי
21:30
הסיקסטיז

זאפה חיפה
חיפה
לאתר המופע »
05.06
יום שישי
21:30
הסיקסטיז

זאפה הרצליה
הרצליה
לאתר המופע »
09.06
יום שלישי
20:00
הסיקסטיז

אולם 2
גני תקווה
לאתר המופע »
אירועים שחלפו
06.02
יום שישי
20:30
הסיקסטיז

מועדון שבלול
תל אביב
האירוע חלף
04.10
יום שבת
22:00
הסיקסטיז - "בחזרה לרחוב המסגר"

גריי
יהוד
האירוע חלף

עדכונים בהתאמה אישית

רוצים לקבל עדכונים
על הופעות חדשות של הסיקסטיז – The Sixties?

מצטרפים למועדון החברים של מבלים
ומקבלים עדכונים בהתאמה אישית:

באפשרותך להסיר את עצמך בכל עת
עד 80% הנחה למגוון מופעים
(השירות ללא עלות)

הסיקסטיז - ביוגרפיה

להקת הסיקסטיז היא להקת קאברים ישראלית ותיקה, הפועלת מאז שנת 1984 ומתמחה בביצוע קלאסיקות משנות ה־60 – מהעשורים המשפיעים ביותר בתולדות המוזיקה הפופולרית. הלהקה נוסדה על ידי יואל לרנר ומוטי דיכנה, לאחר פירוק ההרכב “שפה משותפת”, ומתוך רצון להתמקד בביצועים נאמנים למקור של להיטים אהובים במקום ביצירה מקורית. כבר מראשית דרכה ביססה הסיקסטיז קו אמנותי ברור: החייאת רוח התקופה דרך דיוק מוזיקלי, אנרגיה בימתית וחיבור ישיר לקהל.

הרפרטואר של הלהקה כולל שירים של אמנים בינלאומיים מובילים כמו The Beatles, Elvis Presley, Paul Anka, Neil Sedaka, The Searchers, The Animals, Led Zeppelin ו־Deep Purple, לצד להקות קצב נוספות. עם השנים הרחיבה הלהקה את פעילותה למגוון פורמטים של הופעות – החל ממופעי ריקודים בסגנון שנות השישים, דרך מופעים פרונטליים במתכונת קונצרט, ועד מופעים אקוסטיים אינטימיים.

הלהקה החלה את דרכה כלהקת מילואים, ובהרכב הראשוני השתתפו לצד המייסדים גם מוזיקאים כמו גרי אקשטיין ויאיר שרגאי. לאורך השנים התחלפו נגנים רבים, ביניהם גיטריסטים בולטים כמו אלי נחום, גיורא קנת ואחרים, כאשר גרעין הלהקה נשאר יציב סביב לרנר ודיכנה. במחצית השנייה של שנות ה־80 הופיעה הלהקה בקביעות באילת, ובהמשך הרחיבה את פעילותה לכל רחבי הארץ. בשנת 1990 השתתפה בפסטיבל בלוז לצד אמנים כמו יצחק קלפטר ו־מרגלית צנעני.

במהלך שנות ה־90 המשיכה הלהקה להתפתח עם הצטרפותם של נגנים מובילים, ביניהם חיים רומנו ואחרים, ושמרה על מעמדה כאחת הלהקות הפעילות והמבוקשות בתחום. עוד קודם לכן, בשנת 1990, הקליטה אלבום שכלל גרסאות כיסוי ללהיטי התקופה, בהשתתפות נגנים אורחים וכלי נשיפה שהעשירו את הצליל הייחודי שלה.

לאורך השנים חלקה הסיקסטיז את הבמה עם אמנים בינלאומיים, כולל הופעה כלהקת חימום של Deep Purple, והעלתה מופעים מיוחדים כמו מופע הצדעה ל־The Beatles בשיתוף תזמורת סימפונטית. כיום ממשיכה הלהקה להופיע בהרכבים שונים, לשמר את הצליל הנוסטלגי של שנות ה־60 ולהעניק לקהל חוויה מוזיקלית חיה, סוחפת ומדויקת.

הסיקסטיז ביוטיוב

קרדיט צילום: יח"צ

אפשר לפנק אותך בהנחה?
קוד הטבה לקבלת הנחה:

מבלים

25 ₪ לכרטיס (במקום 65 ₪)

* יש להזין את הקוד הטבה
לאחר בחירת הכרטיסים