מבלים » הופעות חיות » צליל דנין

האתר מרכז הופעות מכל רחבי הרשת במקום אחד,
כך שתוכלו למצוא את ההופעות בקלות ובמהירות.
הזמנת הכרטיסים מתבצעת לרוב באתר מבלים,
ולעיתים תתבצע דרך אתרים חיצוניים כגון:
זאפה, לאן, קומי, קופת בראבו, קופת ת"א ועוד.
מומלץ לוודא את פרטי המופע לפני ביצוע ההזמנה.
לכל שאלה או בקשה, אנא פנו ישירות לאתר הרלוונטי דרכו נרכשו הכרטיסים.
מופע מהנה לכולם! 🙂
ריכזנו עבורכם אתרים מומלצים בהם ניתן להזמין כרטיסים להופעות קרובות של צליל דנין
אופס ... לא נמצאו הופעות קרובות
ניתן להירשם ולקבל עדכונים בהתאמה אישית
כאשר תתפרסם הופעה חדשה באתר
באפשרותך להסיר את עצמך בכל עת
עד 80% הנחה למגוון מופעים
(השירות ללא עלות)
צליל דנין
צליל דנין היא זמרת, יוצרת, מלחינה, פזמונאית ומפיקה מוזיקלית ישראלית. את דרכה המוסיקלית החלה כבר בתיכון כאשר הקימה את הלהקה "החצר האחורית" שניגנה בסגנון רוק. עם הלהקה היא הופיעה במועדון הבארבי. בשנת 2006 התגייסה לצה"ל. עם שחרורה, החלה לנהל את קהילת האמנים "יפו קריאטיב" יחד עם הבמאי אמנון רון.
בשנת 2012 לקחה חלק באלבום השלישי של מטרופולין ושרה את השיר "אתה גומר אותי". באותו אלבום הופיע גם השיר "לשחק עם הראש" שאותו כתבה והלחינה יחד עם עופר מאירי – מפיק הלהקה.
בשנת 2015 החלה לעבוד על מיני אלבום שהופק על ידי יקיר בן טוב, הקרטל וטונה. בשנת 2016 פרסמה את הסינגל הראשון מתוכו שנכנס לפלייליסט של גלגל"צ. בשנת 2016 הוציאה את הסינגל "ספרי תמה" כחלק מאלבום מחווה לשושנה דמארי. סינגל נוסף מתוך האלבום הוא "יום אזכרה" שנכתב על ידי הרב שלום שבזי.
בשנת 2017 הוציאה את הסינגל "בסיבוב" שאותו הוציאה יחד עם הזמר טונה. באותה שנה הוציאה גם את הסינגל "לא עובר לי" מתוך אלבום הבכורה "רעבה ועצבנית". בשנה זו גם הופיעה במצעד הגאווה בתל אביב ושיתפה פעולה עם הדי ג'יי ינון יהל ומור אברהמי בסינגל בינלאומי בשם "NAYA". כמו כן, הופיעה בטקס פרסי אקו"ם וביצעה גרסת כיסוי לשיר "שדמתי" של אסתר עופרים.
בשנת 2019 הוציאה את הסינגל "אנא אנחנו" יחד עם להקת הדג נחש וגם את הסינגל "על הנייר" בשיתוף פעולה עם הראפר שקל וטונה. בשנת 2019 הוציאה סינגל נוסף בשם "כל מה שקורה" בשיתוף פעולה עם הראפר עטר מיינר.
בשנת 2020 הוציאה את הסינגל הרביעי "העיר הזאת" מתוך אלבום הבכורה שלה. את הסינגל היא שרה יחד עם הזמר רן דנקר. כמו כן, כתבה והלחינה את השיר "הקנאה" שאותו ביצעה נופר סלמאן עבור פרק מהסדרה היורשת.
צליל דנין – לא עובר לי

© כל הזכויות שמורות לאתר מבלים
🍪 לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקובצי עוגיות לשיפור חוויית המשתמש.
למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו.
אפשר לפנק אותך בהנחה?
קוד הטבה לקבלת הנחה:
מבלים
25 ₪ לכרטיס (במקום 65 ₪)
* יש להזין את הקוד הטבה
לאחר בחירת הכרטיסים